De laatste ontwikkelingen

30 november 2015 om 00:00 uur

De laatste ontwikkelingen bij Genkgo

Onlangs presenteerden wij aan twee selecte groepen klanten de laatste ontwikkelingen bij Genkgo. Graag brengen wij al onze klanten hier van op de hoogte. In deze mail lees je wat wij je de komende periode zullen bieden!

Events applicatie

Professioneel evenementen beheer

Genkgo Events is een splinternieuwe applicatie die speciaal is gemaakt voor het beheren van evenementen op een professionele wijze. Tijdens onze bijeenkomst hebben we een live demonstratie gegeven van de mogelijkheden van dit systeem. Of het nu gaat om een ledenvergadering, een groots carriere-event of een klassieke borrelavond, met Genkgo Events regel je het zorgenvrij. Genkgo Events is beschikbaar vanaf december.

Genkgo 2.10

Geldigheid van persoonsgegevens

De afgelopen maand is de nieuwste versie van Genkgo gelanceerd. Deze update staat in het teken van profielen en de geldigheid van opgeslagen gegevens. In 2.10 worden mechanismen geïntroduceerd die invoer van gegevens in Genkgo Organisatie controleren. Foutieve en dubbele gegevens in Organisatie worden hiermee gemeden. Een van de voornaamste aanpassingen is dat gekozen gebruikersnamen automatisch worden gecontroleerd op uniekheid, voor dat deze kunnen worden opgeslagen. Daarnaast is het mogelijk om velden als e-mail, webadres en iban rekeningnummer op geldigheid te controleren.

Genkgo 2.11

Meer inzicht in het succes van mailings

De komende maanden zal er worden gewerkt aan de volgende grote update van Genkgo. In versie 2.11 zal er aandacht worden gegeven aan het verbeteren van communicatie met leden en klanten. De grootste verbeteringen zullen dan ook worden gedaan in de Communicatie applicatie. Het doel is om beheerders meer inzicht te geven in de bezorging, view en click rate van verzonden mailings. Ook zal er een begin worden gemaakt met een designer toolkit. Hiermee wordt het mogelijk om eigen mail sjablonen te gebruiken voor uw mailings. Zo worden mogelijkheden voor e-mail marketing vergroot.

VerenigingenApp 2.0

Een belangrijke schakel in de communicatie met leden

Momenteel wordt er druk gewerkt aan een nieuwe versie van VerenigingenApp. Inmiddels zetten meer dan 17 verenigingen deze app in als belangrijke schakel in de communicatie met leden. Wij verwachten dat de VerenigingenApp hierin een steeds belangrijkere rol zal gaan spelen. Met versie 2 van de app bouwt Genkgo voort op het succes brengt zij een aantal verbeteringen en uitbreidingen.

  • Gebruiksvriendelijker met swipes, infinite scroll, opslaan foto's
  • Windows Phone ondersteuning
  • Kalenderweergave
  • Carriere module met bedrijfsprofielen, vacatures, stages
  • Commissies
  • Contactpagina met Maps

Hebben we je interesse gewekt?

Wil je meer te weten komen over Genkgo 2.10, 2.11, VerenigingenApp of de splinternieuwe Events applicatie? Bel naar 020-8943931 of stuur een mail naar support@genkgo.nl.